Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 17. aprila 2019. godine nastavak Četvrte sjednice Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Četvrta sjednica Prvog redovnog zasijedanja u 2019. godini biće nastavljena u srijedu, 17. aprila, sa početkom u 11:00 sati.

Više

NACRT ZAKONA O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA: U Nacrtu zakona definisati socijalno preduzetništvo

Socijalno preduzetništvo predstavlja odličan osnov za razvoj dobre ekonomije, koja prati standarde Evropske unije, kada je u pitanju rješavanje društvenih i socijalnih problema, a njegovu definiciju potrebno je uvrstiti u Nacrt zakona o privrednim društvima.

Više

UNIJE POSLODAVACA CG: Prihvatljiv minimalac od 222€

Upravni odbor Unije poslodavaca Crne Gore ocijenio je da je prihvatljiva odluka Vlade da uveća minimalnu zarade za 15 odsto, odnosno s 193 na 222 eura, naglasivši da će to povećati troškove rada, ali će se konsolidovati na nivou većih zarada, budući da je predloženo smanjenje doprinosa za zdravstveno osiguranje za dva odsto.

Više

AGENCIJA ZA ZAŠTITU LIČNIH PODATAKA I SLOBODAN PRISTUP INFORMACIJAMA NENADLEŽNA ZA PREVARE U NAGRADNIM IGRAMA

Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama nije nadležna da postupa u situaciji kada je osoba putem interneta dobrovoljno dala svoje lične podatke kao ni da utvrđuje da li se radi o prevari.

Više