Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

EVROPSKI PARLAMENT: Usvojen Izvještaj za CG

Poslanici Evropskog parlamenta usvojili su Izvještaj za Crnu Goru za prošlu godinu. Za izvještaj je glasao 471 poslanik, njih 98 je bilo protiv, a 41 uzdržan.

Više

ZAKONSKA REGULTIVA U OBLASTI POLJOPRIVREDE NAJVEĆIM DIJELOM USAGLAŠENA SA EVROPSKIM ZAKONODAVSTVOM

Loša naplata potraživanja, slaba finansijska podrška banaka, velika konkurencija uvoznih proizvoda i visoki troškovi učestalih analiza robe neki su od ključnih problema s kojima se suočavaju poljoprivredni proizvođači u Crnoj Gori, ocijenjeno je iz Privredne komore (PKCG).

Više

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVLJIVANJE NA IPARD LIKE 2.2 JAVNI POZIV DO 30. APRILA 2017. GODINE

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, tokom prethodna dva mjeseca, ostvarilo je intenzivnu komunikaciju sa potencijalnim korisnicima programa IPARD like 2.2, u cilju prezentacije novih mogućnosti i podrške u pripremi aplikacija za raspoloživa bespovratna sredstva EU, u iznosu od blizu tri miliona eura, namijenjenih jačanju prerade kroz ovaj javni poziv.

Više

17. MARTA 2017. GODINE KONFERENCIJA U OKVIRU INTERREG IPA PROGRAMA PREKOGRANIČNE SARADNJE ZA ITALIJU, ALBANIJU I CRNU GORU 2014-2020. GODINE

Povodom objave Prvog poziva INTERREG-IPA programa prekogranične saradnje za Italiju, Albaniju i Crnu Goru 2014-2020, Ministarstvo evropskih poslova organizuje u petak, 17. III 2017. godine, u Hotelu Ramada, Podgorica, konferenciju na kojoj će javnostima i potencijalnim korisnicima biti predstavljeni programski prioriteti, kao i pravila podnošenja projektnih predloga u okviru Prvog poziva.

Više