Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OKRUGLI STO O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O INSPEKCIJSKOM NADZORU 18. JANUARA 2018. GODINE

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom ekonomije, u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o inspekcijskom nadzoru, organizuje okrugli sto posvećen mogućnostima za unapređenje poslovanja i efikasnosti u sprovođenju inspekcijskog nadzora. Okrugli sto će se održati u četvrtak, 18.01.2018. godine u 10 sati, u Privrednoj komori Crne Gore.

Više

MONTENEGRO BIZNIS ALIJANSA: Neophodno eliminisanje biznis barijera

I pored pozitivnog trenda kada je eliminisanje biznis barijera u pitanju, u MBA smatramo da ima još dosta prostora za unapređenje poslovnog ambijenta, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, saopšteno je iz Montenegro biznis alijanse.

Više

STRATEGIJA UNAPRIJEĐENJA PODSTICAJNOG OKRUŽENJA ZA DJELOVANJE NEVLADINIH ORGANIZACIJA 2018 – 2020. GODINE: Sugestije nevladinog sektora usvojene u najvećoj mjeri

U pripremi Strategije unaprijeđenja podsticajnog okruženja za djelovanje nevladinih organizacija (NVO) 2018 – 2020. ispoštovani su svi formalni i neformalni standardi participacije zainteresovane javnosti i u najvećoj mjeri usvojene sugestije nevladinog sektora, saopšteno je iz Ministarstva javne uprave.

Više