Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 16. oktobra 2017. godine Druga sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Druga sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2017. godini održaće se u ponedjeljak, 16. oktobra 2017. godine, sa početkom u 11.00 sati

Više

VLADA CG: Utvrđen Predlog zakona o finansijskom lizingu, faktoringu, otkupu potraživanja, mikrokreditiranju i kreditno – garantnim poslovima

Vlada Crne Gore, na održanoj 44. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković, usvojila je Izvještaj o realizaciji Programa rada Vlade Crne Gore za III kvartal 2017. godine i objedinjeni Izvještaj o realizaciji Programa rada Vlade za 2017. godinu zaključno sa III kvartalom. Prilikom predstavljanja izvještaja istaknuto je da realizacija Programa rada Vlade za 2017. godinu u III kvartalu iznosi 60,9 odsto, dok je ukupna realizacija Programa rada Vlade za 2017. godinu zaključno sa III kvartalom 82,6 odsto.

Više

U PRIPREMI NACRT ZAKONA O BUDŽETU CRNE GORE ZA 2018. GODINU

Izrada Nacrta zakona o budžetu Crne Gore za 2018. godinu je u toku i on će u naredne dvije sedmice biti dostavljen Vladi na razmatranje, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Više

POGLAVLJE 27: Najproblematičnije oblasti su upravljanje otpadom i vodama

Koalicija, koja je osnovana u aprilu prošle godine sa ciljem praćenja pregovaračkog procesa Poglavlja 27, koje se tiče životne sredine, priprema komentare koliko je Crna Gora u tom pogledu napredovala.

Više

JAVNI POZIV NVO-IMA ZA ČLANA RADNE GRUPE ZA POGLAVLJE 8 – KONKURENCIJA

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti konkurencije, da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce za učešće u Radnoj grupi za pripremu pregovora o poglavlju 8 – Konkurencija.

Više