Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

UREDBA O VISINI NAGRADE ZA RAD I NAKNADE TROŠKOVA MEDIJATORA I EVALUATORA SPORA: Visina nagrade utvrđuje se u procentu prosječne bruto zarade u Crnoj Gori koja je utvrđena za prvi mjesec kalendarske godine u kojoj je sproveden postupak medijacije i rane neutralne ocjene spora

Donijeta je Uredba o visini nagrade za rad i naknade troškova medijatora i evaluatora spora. Uredbom je propisano da se visina nagrade utvrđuje u procentu prosječne bruto zarade u Crnoj Gori koja je utvrđena za prvi mjesec kalendarske godine u kojoj je sproveden postupak medijacije i rane neutralne ocjene spora.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Eurodizel i lož ulje jeftinije tri centa

Eurodizel i lož ulje u Crnoj Gori pojeftinilo je po tri centa, dok se cijene dvije vrste benzina neće mijenjati, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

MINISTARSTVO EKONOMIJE: Za subvenciju avgustovskih zarada odobreno 3,75 miliona eura

Ministarstvo ekonomije je, za prvih deset dana septembra, odobrilo subvencije avgustovskih zarada za 3,93 hiljade preduzeća i 19 hiljada zaposlenih.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Profit banaka manji za 46 odsto

Profit banaka je za prvih šest mjeseci ove godine, u odnosu na isti prošlogodišnji period, manji 46 odsto, što je posljedica smanjenja neto prihoda od naknada i rasta troškova obezvređenja aktive, saopšteno je iz Centralne banke (CBCG).

Više