Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O AMNESTIJI: MANS smatra da Predlog zakona podstiče korupciju i kriminal

Predlog zakona o amnestiji koji je podnijela grupa poslanika još jednom pokazuje ozbiljne sumnje u povezanost političkih struktura sa akterima organizovanog kriminala i korupcije na visoko nivou, ukazao je advokat NVO MANS, Veselin Radulović.

Više

PRAVILNIK O PAUŠALNOM OPOREZIVANjU PRIHODA OD SAMOSTALNE DJELATNOSTI: Podnošenje zahtjeva za paušalno oporezivanje do 31. decembra

Poreska uprava (PU) pozvala je poreske obveznike da zahtjev za paušalno oporezivanje prihoda od samostalne djelatnosti podnesu na propisanom obrascu do 31. decembra.

Više

CRNOJ GORI DODATNIH 3,8 MILIONA EURA ZA UNAPREĐENJE SAOBRAĆAJNE INFRASTRUKTURE

Evropska unija je u okviru osamnaestog poziva za dostavljanje projekata Zapadnobalkanskog investicijskog okvira dodijelila Crnoj Gori dodatnih 3,8 miliona eura za pripremu infrastrukturnih projekata u oblasti saobraćaja, potvrđeno je na sastanku Upravnog odbora ovog instrumenta održanom u Frankfurtu. Crnu Goru je na sastanku predstavljala generalna direktorica za evropske fondove Ivana Glišević Đurović.

Više

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI IZMEĐU AGENCIJE ZA ZAŠTITU LIČNIH PODATAKA I SLOBODAN PRISTUP INFORMACIJAMA CRNE GORE I POVERENIKA ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI REPUBLIKE SRBIJE

Prepoznajući prijateljske odnose između dvije zemlje i značaj za nastavak i jačanje bilateralskih odnosa u oblasti zaštite ličnih podataka i slobodnog pristupa informacijama, u želji da se i dalje razvija saradnja u procesu sprovođenja odgovarajućih zakona, u Podgorici je potpisan

Više

OD 1. JANUARA 2018. GODINE CIGARETE SKUPLJE NAJMANJE 50 CENTI

Cijena paklice cigareta od 1. januara trebalo bi, zbog povećanja akcize i stope poreza na dodatu vrijednost (PDV), da poskupi najmanje 50 centi.

Više