Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Usvojene Projekcije makroekonomskih i fiskalnih pokazatelja za period 2017-2020. godine, utvrđen Predlog zakona o budžetu Crne Gore za 2018. godinu

Vlada Crne Gore je, na održanoj 49. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković, usvojila Projekcije makroekonomskih i fiskalnih pokazatelja za period 2017-2020. godine i utvrdila Predlog zakona o budžetu Crne Gore za 2018. godinu.

Više

NACRT ZAKONA O RADU: Izvještaj sa javne rasprave

U skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo rada i socijalnog staranja je objavilo poziv za konsultacije zainteresovane javnosti povodom donošenja Nacrta zakona o radu.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Gorivo skuplje pet centi

Cijene eurosupera 95, eurodizela i lož ulja za veleprodaju od 14. novembra 2017. godine su veće pet centi, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

NOVONASTALI PROJEKTNI CILJEVI STRATEGIJE RAZVOJA SAOBRAĆAJA: Rok za sugestije 24. novembar 2017. godine

Nakon perioda konsultacija, prikupljanja podataka i analize sektora saobraćaja u Crnoj Gori, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva je objavilo niz novonastalih ciljeva za Strategiju razvoja saobraćaja.

Više

POJAČANA KONTROLA I STROŽIJE SANKCIONISANJE NELEGALNOG PROMETA DUVANSKIH PROIZVODA: Plasiranje akciznih proizvoda bez porijekla, dokumentacije i validne akcizne markice u registrovanim prodajnim objektima ili otvorenom prostoru, kažnjavaće se najrigoroznijim mjerama koje podrazumijevaju plenidbu proizvoda i zatvaranje objekta, kao i stvaranje pravnih pretpostavki za oduzimanje licence za obavljanje djelatnosti

Plasiranje akciznih proizvoda bez porijekla, dokumentacije i validne akcizne markice u registrovanim prodajnim objektima ili otvorenom prostoru, kažnjavaće se najrigoroznijim mjerama koje podrazumijevaju plenidbu proizvoda i zatvaranje objekta, kao i stvaranje pravnih pretpostavki za oduzimanje licence za obavljanje djelatnosti, poručeno je na trećem sastanku Komisije za suzbijanje sive ekonomije, kojem je predsjedavao ministar fiannsija Darko Radunović.

Više

KONFERENCIJA "MISLI LOKALNO-DJELUJ LOKALNO! - BORBA PROTIV KORUPCIJE NA LOKALNOM NIVOU 15. NOVEMBRA 2017. GODINE

Ministarka javne uprave Suzana Pribilović otvoriće nacionalnu konferenciju "Misli lokalno-djeluj lokalno! - Borba protiv korupcije na lokalnom nivou", u srijedu 15. novembra 2017. godine, u organizaciji Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Više

PANEL DISKUSIJA POGLAVLJE 5 – JAVNE NABAVKE 15. NOVEMBRA 2017. GODINE

U srijedu, 15. novembra 2017. godine, Ministarstvo finansija organizuje panel diskusiju na temu Pregovaračkog poglavlja 5 – Javne nabavke. Događaj će se održati u Plenarnoj sali Uprave za imovinu, (Ul. Jovana Tomaševića br.2- stara zgrada Vlade) u Podgorici, sa početkom u 13 časova.

Više