Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

KONFERENCIJA "MISLI LOKALNO-DJELUJ LOKALNO! - BORBA PROTIV KORUPCIJE NA LOKALNOM NIVOU 15. NOVEMBRA 2017. GODINE

15.11.2017.


Ministarka javne uprave Suzana Pribilović otvoriće nacionalnu konferenciju "Misli lokalno-djeluj lokalno! - Borba protiv korupcije na lokalnom nivou", u srijedu 15. novembra 2017. godine, u organizaciji Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Konferencija će se održati u Centre Ville hotelu u Podgorici, sa početkom u 10:00 časova.

Pored ministarke Pribilović, u uvodnom dijelu Konferencije govoriće šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Aivo Orav i izvršna direktorka Centra za građansko obrazovanje, Daliborka Uljarević.

Cilj konferencije "Misli lokalno-djeluj lokalno!-borba protiv korupcije na lokalnom nivou" je predstavljanje ključnih rezultata projekta i preporuka za dalje unapređenje raspoloživih mehanizama za prevenciju i borbu protiv korupcije na lokalnom nivou, ali i prilika da se kroz razgovor predstavnika različitih društvenih struktura dođe do predloga rješenja koja će doprinijeti efikasnijoj borbi protiv svih oblika korupcije, kako na nacionalnom, tako i na lokalnom nivou.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo javne uprave, 14.11.2017.


Naslov: Redakcija