Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O ELEKTRONSKOJ IDENTIFIKACIJI I ELEKTRONSKOM POTPISU: Zakon donosi novine u uvođenju novih instrumenata elektronske identifikacije i potpisa, uključujući kvalifikovani elektronski potpis, elektronsku dostavu i vremenski pečat

Primjena elektronskih identifikacija i povećanje izdavanja digitalnih sertifikata trebalo bi da doprinese većim benefitima koji će se osjetiti u trgovini, ocijenjeno je na okruglom stolu u Privrednoj komori (PKCG).

Više

PREDLOG ZAKONA O DOPUNAMA ZAKONA O SUDSKOM SAVJETU I SUDIJAMA: Dio stručne javnosti podržava Predlog zakona

Produženje mandata članovima Sudskog savjeta do izbora novog Savjeta, nužno je rješenje i u skladu je sa duhom i ciljem Ustava, ukazao je sudija Evropskog suda u Strazburu Nebojša Vučinić.

Više

OKRUGLI STO O NACRTU ZAKONA O DRŽAVNOJ UPRAVI 15. JUNA 2018. GODINE U PODGORICI

Ministarstvo javne uprave u saradnji sa SIGMA-om organizuje Okrugli sto o Nacrtu zakona o državnoj upravi u petak, 15. juna 2018. godine u Podgorici.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O PUTEVIMA: Rasprava će trajati 40 dana

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva daje na javnu raspravu Nacrt zakona o putevima i upućuje javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Zakona o putevima.

Više