Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O INSPEKCIJSKOM NADZORU: Normiran pregled inspektora u stambenom prostoru ili drugom prostoru, u slučaju kada postoje indicije da se zbog nelegalnog poslovanja u njemu vrše radnje prekršaja

Ministarstvo ekonomije otvorilo je javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o inspekcijskom nadzoru, koja će trajati 40 dana od dana raspisavnja poziva, odnosno do 21. januara 2018. godine.

Više

CRNA GORA PREUZELA JEDNOGODIŠNJE PREDSJEDAVANJE A5

Ministar vanjskih poslova Crne Gore prof. dr Srđan Darmanović učestvovao je u Skoplju na ministarskom sastanku Američko-jadranske povelje (A5) koji je ujedno predstavljao i završnu aktivnost u okviru makedonskog predsjedavanja Poveljom, koje će od januara 2018. preuzeti Crna Gora.

Više

Zaštitnik ljudskih prava Šućko Baković usvojio je dijelom pritužbu bivših radnika iz Udruženja manjinskih akcionara Radoje Dakić i preporučio Privrednom sudu i Vladi da su...

Baković je Privrednom sudu preporučio da u daljem toku stečajnog postupka, stečajni organi preduzmu mjere i aktivnosti u cilju izvršenja pravosnžanih odluka iz sudskih sporova radnika Radoja Dakića.

Više