Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

CENTRALNA BANKA CG: 14. marta 2017. godine nova aukcija državnih zapisa

Aukcija državnih zapisa sa rokom dospjeća od 91 dan, vrijednih 15 miliona eura, prva ovogodišnja, biće održana u utorak 14. marta 2017. godine.

Više

UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE: Tokom 2016. godine izvršeno 114.901 inspekcijskih pregleda, a podnijeto 119 krivičnih prijava

Uprava za inspekcijske poslove (UIP) u 2016. godini izvršila je 114.901 inspekcijski pregled i doprinijela državnom budžetu za 7,1 milion eura.

Više

POZIV ZA UČEŠĆE NA OBUKAMA ZA RAZVOJ I IMPLEMENTACIJU PROJEKTNIH IDEJA U HORIZONT-U 2020, UZ POMOĆ EKSPERATA EVROPSKE UNIJE

Ministarstvo nauke, u saradnji sa Evropskom komisijom, kroz program predpristupne pomoći Crnoj Gori (IPA)-Operativni program za razvoj ljudskih resursa 2012-2013., a u sklopu implementacije projekta "Jačanje nacionalnog učešća u EU Okvirnom programu za istraživanje i inovacije Horizont 2020", organizuje opšte obuke za razvoj i implementaciju projektnih ideja, uz pomoć eksperata Evropske unije.

Više

JAVNI POZIV ZA DODJELU PODRŠKE INVESTICIJAMA ZA RAZVOJ RURALNOG TURIZMA ZA 2017. GODINU: Rok za podnošenje Zahtjeva je 26. april 2017. godine

Poljoprivredni proizvođači u ruralnim područjima, koji su zainteresovani da prošire svoju ekonomsku aktivnost i na pružanje turističkih usluga na gazdinstvu, imaju mogućnost da to urade uz podršku Ministarstva poljoprivrede u iznosu od 50 odsto investicije.

Više

PREDLOG ZAKONA O ELEKTRONSKOJ IDENTIFIKACIJI I ELEKTRONSKOM POTPISU - Tekst propisa

Ovim zakonom uređuju se uslovi za korišćenje elektronskog potpisa, elektronskog pečata, elektronskog vremenskog pečata i usluge elektronske preporučene dostave u pravnom prometu, upravnim, sudskim i drugim postupcima i certifikovanje za autentifikaciju internet stranice, kao i sistem elektronske identifikacije i uslovi za priznavanje sredstava elektronske identifikacije drugih država.

Više