Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

EVROPSKA KOMISIJA: Izbore održati u skladu sa ustavnim i pravnim okvirom u Crnoj Gori

Evropska komisija se raduje inkluzivnim i kredibilnim izborima koji će se održavati u skladu sa međunarodnim standardima i crnogorskim ustavnim i pravnim okvirom.

Više

ZAKON O INVESTICIONO-RAZVOJNOM FONDU CRNE GORE: Centralna banka je nadležna za kontrolu poslovanja IRF samo u dijelu usklađenosti sa propisima koje sama donosi

Povodom sadržine otvorenog pisma poslanice Demokrata Zdenke Popović, u obavezi smo da ukažemo da je Centralna banka po Zakonu o investiciono-razvojnom fondu Crne Gore ("Sl. list CG", br. 88/2009 i 40/2010 - ispr. i 80/2017) nadležna za kontrolu poslovanja IRF i to samo u dijelu usklađenosti sa propisima koje donosi CBCG, a što se odnosi na upravljanje rizicima i adekvatnost kapitala.

Više

PROMET NA MONTENEGROBERZI U JULU BIO 506 HILJADA EURA

Ukupan promet na Montenegroberzi u julu je iznosio 505,95 hiljada eura i bio je oko 36 odsto veći nego u junu.

Više

MINISTARSTVO PROSVJETE OBJAVILO NAKNADNI KONKURS ZA UPIS U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE: Slobodno 2031 mjesto

Ministarstvo prosvjete objavilo je Naknadni konkurs za upis u prvi razred srednje škole za školsku 2020/21. godinu, a ukupan broj mjesta u ovom upisnom roku je 2031. Prijava se predaju elektronski, putem portala www.upisi.edu.me od 14. do 17. avgusta.

Više

ASK POKRENULA POSTUPKE POVODOM PRUŽANJA USLUGA POLITIČKIM SUBJEKTIMA

Pokrenuto je i 14 postupaka po podnijetim prigovorima koji se, između ostalih, odnose i na subjekte koji pružaju usluge medijskog oglašavanja

Više