Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA: Povodom Dana državnosti neradni dani su 13, 14. i 15. jul 2019. godine

Povodom predstojećeg državnog praznika Dana državnosti Crne Gore, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, daje saopštenje za javnost:

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POREZU NA DOHODAK FIZIČKIH LICA: Doživotne naknade sportista i umjetnika izuzete oporezivanja

Vrhunski sportisti i istaknuti kulturni stvaraoci neće plaćati porez na doživotne mjesečne naknade koje dobijaju uz taj status, predviđeno je Predlogom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica, kojeg je usvojila Vlada i uputila u skupštinsku proceduru.

Više

PORESKA UPRAVA: U porastu naplata poreza

Poreska uprava je u junu bruto naplata 92.641.759 eura, čime je ostvarenje iz prošle godine premašeno za pet miliona eura ili za šest odsto, a od početka 2019. godine naplaćeno je 536.488.803 eura, 48,5 miliona eura više nego u istom periodu 2018. godine, odnosno 10 odsto više i 34 miliona eura iznad plana ili sedam odsto.

Više