Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

POKRENUTA PROCEDURA UČLANJENJA CRNE GORE U MEĐUNARODNU ORGANIZACIJU ZA RAZVOJ PRAVA (IDLO)

Pismo namjere za učlanjenje Crne Gore u Međunarodnu organizaciju za razvoj prava (IDLO) koje je potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin uputio predsjedniku Skupštine članica te međuvladine organizacije Navafu Al-Mahamelu predato je na sastanku delegacije IDLO-a i ministarstva pravde. O inicijativi Crne Gore odlučivaće se na Skupštini članica IDLO-a u novembru.

Više

ZAKON O KONVERZIJI KREDITA U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA CHF U EURE EUR: Korisnici kredita u švajcarskim francima podnijeće višim sudskim instancama žalbu na presudu podgoričkog Osnovnog suda, kojom se obavezuju da plate 1,8 miliona eura troškova postupka

Korisnici kredita u "švajcarcima" podnijeće višim sudskim instancama žalbu na presudu podgoričkog Osnovnog suda, kojom se obavezuju da plate 1,8 miliona eura troškova postupka, saopšteno je na pres konferenciji Centra za zaštitu potrošača (CEZAP).

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POREZU NA DODATU VRIJEDNOST: Bez PDV-a na uvoz vrijedan do 22 eura

Predlogom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrijednost koji je Vlada usvojila 6. jula 2017. godine, definisano je da su plaćanja te dažbine kod uvoza oslobođene pošiljke vrijednosti do 22 eura.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: 12. jula 2017. godine nova aukcija državnih zapisa

Aukcija državnih zapisa sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijednih 20 miliona eura, peta ovogodišnja, biće održana u srijedu, 12. jula 2017. godine.

Više