Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Usvojeni zakoni kojima se potvrđuju međunarodni protokoli

Poslanici Skupštine Crne Gore su, na Prvoj sjednici Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja u 2019. godini, usvojili Zakona o potvrđivanju Protokola iz 2005. godine o izmjenama i dopunama protokola o suzbijanju nezakonitih radnji uperenih protiv bezbjednosti nepokretnih platformi koje...

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O KOMUNALNIM DJELATNOSTIMA: Rasprava će trajati do 6. novembra 2019. godine

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o komunalnim djelatnostima.

Više

CENTRALNA BANKA CG: U porastu broj blokiranih preduzeća

U Crnoj Gori je, prema podacima Centralne banke (CBCG), na kraju septembra u blokadi bilo 17,79 hiljada preduzeća i preduzetnika, 0,78 odsto više nego u avgustu.

Više

SVJETSKA BANKA: Rast crnogorske ekonomije usporava na tri odsto

Rast crnogorske ekonomije će u ovoj godini usporiti na tri odsto, zbog slabljenja krupnih javnih investicija, nakon visoke prošlogodišnje stope od 5,1 odsto, pokazao je izvještaj Svjetske banke (SB).

Više