Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O KOMUNALNIM DJELATNOSTIMA: Rasprava će trajati do 6. novembra 2019. godine

11.10.2019.


Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o komunalnim djelatnostima.

Javna rasprava se sprovodi organizovanjem okruglih stolova i dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku na e-mail adresu: javna.rasprava@mrt.gov.me, na Obrascu 4 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ili na adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma: IV proleterske brigade 19, Podgorica.

Rasprava će trajati do 6. novembra 2019. godine.

Javni poziv se objavljuje na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma i portal e-Uprave.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi koji će objaviti na svojoj internet stranici i portal e-Uprava.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo održivog razvoja i turizma, 08.10.2019.


Naslov: Redakcija