Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 11. oktobra 2017. godine Prva sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Prva sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2017. godini održaće se u srijedu, 11. oktobra 2017. godine, sa početkom u 11.00 sati.

Više

PREDLOG ZAKONA O ZAVRŠNOM RAČUNU BUDŽETA CRNE GORE ZA 2016. GODINU: Vraćeno je 628,19 miliona eura duga, od čega su kamate na već ranija dugovanja 81 milion eura

Vlada i Ministarstvo finansija prošle godine su vratili 628,19 miliona eura duga, od čega su kamate na već ranija dugovanja 81 milion eura, pokazao je Predlog zakona o završnom računu Budžeta Crne Gore za 2016. godinu.

Više

JAVNI POZIV NVO ZA ČLANA KONSULTATIVNOG TIJELA ZA SPROVOĐENJE STRATEGIJE INFORMISANJA

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti evropske integracije, s fokusom na informisanje i edukaciju, da dostave predlog za izbor jednog predstavnika/ce u sastav Konsultativnog tijela zaduženog za sprovođenje Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2014-2018.

Više

ODRŽANA RADIONICA NA TEMU "STO SPORAZUM O SANITARNIM I FITOSANITARNIM MJERAMA - OBAVEZE I PRAVA CRNE GORE KAO ČLANICE"

U okviru Nacionalnog programa tehničke i ekspertske pomoći Svjetske trgovinske organizacije (STO), a na inicijativu Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, tokom protekle sedmice organizovana je radionica na temu "STO sporazum o sanitarnim i fitisanitarnim mjerama- obaveze i prava Crne Gore kao članice".

Više