Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Usvojeno više zakona

Na Dvanaestoj sjednici Prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2017. godini, održanoj 10. jula 2017. godine, poslanici su usvojili:

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZBORU, UPOTREBI I JAVNOM ISTICANJU NACIONALNIH SIMBOLA: Rasprava će trajati do 4. septembra 2017. godine

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), pokreće javnu raspravu o tekstu Nacrta zakona izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola i upućuje Javni poziv građanima/kama, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici i opštinama, strukovnim udruženjima, političkim partijama, sindikatima, savjetima manjina, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organizacijama, zajednicama i pojedinicima/kama da se uključe u Javnu raspravu o Nacrtu zakona.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Cijene goriva bez promjena

Cijene goriva se u narednih 15 dana neće mijenjati, saopšteno je saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

MONSTAT: Inflacija u junu 2017. godine -0,1 odsto

Mjesečna Inflacija u junu 2017. godine, mjerena indeksom potrošačkih cijena, iznosila je -0,1 odsto.

Više

FOND PIO: Od doprinosa prihodovano 97,6 miliona eura

Državni budžet je za period od januara do maja 2017. godine po osnovu naplate doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje prihodovao 97,6 miliona eura, što je 5,6 miliona eura manje od plana.

Više