Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 20. maja 2018. godine sedma sjednica Prvog redovnog zasijedanja

Sedma sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja biće održana 20. maja 2018. godine, sa početkom u 12:00 sati, u Vladinom domu na Cetinju.

Više

JAVNA RASPRAVA NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O KONCESIJAMA: Rasprava će trajati 40 dana

Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo ekonomije daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama i dopunama zakona o koncesijama i upućuje javni poziv građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama.

Više

POTPISIVANJE UGOVORA O FINANSIJSKOM ARANŽMANU SA SVJETSKOM BANKOM

11. maja u 17:30 časova, ministar finansija Darko Radunović i direktor Svjetske banke za našu zemlju Emanuel Salinas, potpisaće Ugovor o finansijskom aranžmanu (Facility Agreement) u iznosu od 250 miliona eura, između Crne Gore kao zajmoprimca, Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD) kao garanta i Credit Suisse, OTP Group, Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica i Societe Generale kao aranžera i originalnih zajmodavaca.

Više

UPRAVA CARINA: U aprilu 2018. godine naplaćeno 61,64 miliona eura

Uprava carina u aprilu je naplatila 61,64 miliona eura prihoda, 19,19 odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštili su njeni predstavnici.

Više

SVE KATEGORIJE PORESKIH PRIHODA ZABILJEŽILE RAST

Pozitivni trendovi u makroekonomskom okruženju od početka 2018. godine vidljivi su i kroz naplatu prihoda budžeta, koja prema preliminarnim podacima, za prva četiri mjeseca iznosi 481,4 miliona eura, što je u odnosu na isti period prethodne godine više za 58,9 miliona eura ili 13,9 odsto i u odnosu na plan za 6,5 miliona eura ili 1,4 odsto, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Više