Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O KONCESIJAMA: Rasprava će trajati 40 dana

11.05.2018.


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo ekonomije daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama i dopunama zakona o koncesijama i upućuje javni poziv građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama.

Javna rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Zainteresovani subjekti svoje komentare, primjedbe i sugestije na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: primjedbe.koncesije@mek.gov.me, tokom cijelog trajanja javne rasprave.

U okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopuna Zakona o koncesijama biće organizovan okrugli sto, čiji će termin održavanja biti objavljen na sajtu Ministarstva ekonomije i portalu e-uprave.

Ministarstvo ekonomije će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 10.05.2018.


Naslov: Redakcija