Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

IZMJENE OBRAZOVNIH ZAKONA: Privrednici zadovoljni predloženim izmjenama

Izmjene obrazovnih zakona koje su u toku su korak naprijed u povezivanju privrede i obrazovanja, sve sugestije privrednika i drugih zainteresovanih strana biće ozbiljno razmotrene sa ciljem njihovog daljeg unapređenja, a Ministarstvo i privredna komora će dodijeliti oko 100 stipendija za deficitarna zanimanja, poručeno je nakon okruglog stola u Privrednoj komori čija su tema bile tekuće izmjene obrazovnih zako

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Od uvođenja taksi na duvan prihodovano 2,14 miliona eura

Državni budžet je od takse na upotrebu duvanskih proizvoda za četiri i po godine, od kada se naplaćuje, prihodovao svega 2,14 miliona eura, pokazuju podaci Ministarstva finansija.

Više

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Korišćenje sigurnosnih pojasa vozača i svih putnika obavezno je od 10. maja 2017. godine. Kazna za nekorišćenje sigurnosnog pojasa je od 30 do 100 eura

Korišćenje sigurnosnih pojasa vozača i svih putnika obavezno je od 10. maja 2017. godine, saopšteno je iz Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Više