Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O UNUTRAŠNJOJ TRGOVINI: Primjena Zakona počinje 14. oktobra 2019. godine

Prva neradna nedjelja za zaposlene u trgovini biće 20. oktobar, saopštila je Uprava za inspekcijske poslove. Pozvali su na poštovanje te odredbe, kako bi se izbjegle novčane kazne.

Više

PREDLOG ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA: Predlog zakona u skladu sa direktivama EU

Tekst Predloga zakona o javnim nabavkama u potpunosti prenosi direktive Evropske unije koje regulišu ovu oblast u zemljama članicama, a obuhvatio je i suštinske sugestije koje su dostavile nevladine organizacije, navodi se u saopštenju Ministarstva finansija.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O RONJENJU: Rasprava će trajati do 27. oktobra 2019. godine

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O VODNIM USLUGAMA: Rasprava će trajati do 6. novembra 2019. godine

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o vodnim uslugama.

Više