Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

30. APRIL 2019. GODINE ROK ZA GODIŠNJU PRIJAVU POREZA NA DOHODAK GRAĐANA

Poreska uprava (PU) pozvala je poreske obveznike da godišnju prijavu poreza na dohodak građana za prošlu godinu podnesu do 30. aprila 2019. godine.

Više

ZAKON O DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU: Zakon obavezuje Vrhovno državno tužilaštvo da osnuje svoju službu obezbjeđenja lica, imovine i objekata ili angažuje nekog da to čini umjesto njih

Nakon što su se iz Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT) poslije tri godine sjetili da poštuju zakon, Ministarstvo finansija im nije odobrilo novac za osnivanje službe tužilačkog obezbjeđenja.

Više

UPRAVA CARINA: U porastu naplata prihoda

Uprava carina je za prva tri mjeseca ova godine naplatila 152,9 miliona eura što je 7,22 odsto ili 10,3 miliona eura više u odnosu na isti period prošle godine.

Više

PORESKA UPRAVA: U porastu naplata svih vrsta poreza

Poreska uprava je u prvom kvartalu 2019. godine ostvarila ukupnu naplatu prihoda od 263.119.424 eura čime je plan naplate za ovaj period premašen za 17 miliona eura, a ostvarenje iz istog perioda prošle godine za skoro 30 miliona eura (12,7 odsto, saopšteno je iz PU.

Više