Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O REPROGRAMU PORESKOG POTRAŽIVANJA: Taksisti predlažu da svoja poreska dugovanja izmire uplatom poreza i doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) za posljednjih pet godina, zamrzavanje obaveza za PIO preko pet godina uz mogućnost da taksi preduzetnici koji žele da uplate, to i učine, kao i plaćanje na 60 mjesečnih rata uz učešće od deset odsto i otpis postojeće kamate

Crnogorski taksisti, samostalni preduzetnici, njih 1,5 hiljada predložiće, prema riječima njihovih predstavnika, nadležnim institucijama prihvatljiv model reprograma poreskog duga, kako bi ostvarili pravo na liječenje i penzijski staž i uveli poslovanje u legalne tokove.

Više

CENTRALNA BANKA CG: NVO i druge neprofitne organizacije na kraju decembra 2016. godine kod banaka su imale 45,7 miliona eura štednje

NVO i druge neprofitne organizacije na kraju decembra 2016. godine kod banaka u Crnoj Gori su imale 45,7 miliona eura štednje, pokazuju dokumenti Centralne banke koji su objavljeni na sajtu ove organizacije.

Više