Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Epidemija proglašena u više opština Sjevernog regiona, roditeljima djece predškolskog uzrasta plaćeno odsustvo

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je, bez održavanja sjednice na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova, odlučilo da pooštri privremene epidemijske mjere na cijeloj državnoj teritoriji i posebno u više opština Sjevernog regona.

Više

NACRTI ZAKONA O INOVACIONOJ DJELATNOSTI I O PODSTICAJNIM MJERAMA ZA RAZVOJ ISTRAŽIVANJA I INOVACIJA: Pohvaljene podsticajne mjere za investiranje u startapove koje imaju jednoglasnu podršku inovativne zajednice

U okviru javne rasprave o dva nova zakona na polju inovacija i tehnološkog razvoja – Nacrtu zakona o inovacionoj djelatnosti i Nacrtu zakona o podsticajnim mjerama za razvoj istraživanja i inovacija, Ministarstvo nauke je organizovalo Okrugli sto, a zbog trenutne situacije sa Covid-19, i ograničenog broja mjesta u sali, raspravu je bilo moguće pratiti i putem Zoom platforme.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Skuplji eurodizel i lož ulje

Eurodizel i lož ulje od 7. jula 2020. godine su poskupili po dva centa, dok se cijene benzina nijesu promijenile, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više