Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Ugostiteljski objekti do ponoći u cijeloj CG, strože mjere u Sjevernom regionu, iz Srbije samo u karantin

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Milutin Simović, odlučilo o više epidemioloških mjera kako za cijelu Crnu Goru tako i za Sjeverni region posebno.

Više

ODLUKA O UTVRĐIVANJU CIJENA ISPORUČENE VODE I USLUGA ODVOĐENJA I PREČIŠĆAVANJA OTPADNIH VODA: Neustavan cjenovnik za naplatu vode i kanalizacije

Ustavni sud donio je odluku o ukidanju Odluke o utvrđivanju cijena isporučene vode i usluga odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda na osnovu inicijative Unije poslodavaca Crne Gore koja je podnijeta 28. septembra 2018. godine.

Više

FORMIRA SE PLATFORMA ZA PRAĆENJE STRANIH TURISTA I POTENCIJALNOG ŠIRENJA KORONA VIRUSA

Vlada je odlučila da formira mobilnu platformu i veb-portal za praćenje kretanja inostranih turista i potencijalnog širenja korona virusa u Crnoj Gori.

Više

UNIJA SLOBODNIH SINDIKATA: Produžiti subvencije na zarade

Vlada je sektorima turizma, ugostiteljstva i saobraćaja, koji su najugroženiji pojavom pandemije korona-virusa, omogućila subvencije na zarade i za junsku platu u okviru drugog paketa ekonomskih mjera. A u susret trećem paketu mjera iz Unije slobodnih sindikata kažu da podržavaju preporuku Evropske banke za obnovu i razvoj i Međunarodne organizacije rada da Vlada produži subvencije na plate do septembra.

Više

POGLAVLJE 8: Privrednike očekuju jednaki uslovi poslovanja i sigurnije investicije

Pregovori o Poglavlju 8 Konkurencija zvanično su počeli nakon nedavnog otvaranja, potvrdila je generalna direktorica Direktorata za unutrašnje tržište i konkurenciju u Ministarstvu ekonomije Biljana Jakić.

Više