Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Utvrđen Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti potrošača

Vlada Crne Gore je na 128. sjednici, kojim je u prvom dijelu predsjedavao premijer Duško Marković, a u drugom potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti potrošača s Izvještajem sa javne rasprave.

Više

ZAKON O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA: Povodom Dana državnosti neradni dani su 13, 14. i 15. jul 2019. godine

Povodom predstojećeg državnog praznika Dana državnosti Crne Gore, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, daje saopštenje za javnost:

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O TAJNOSTI PODATAKA: Ministarstvo odbrane poziva nevladine organizacije da iznesu primjedbe na tekst propisa tokom trajanja javne rasprave

Sve primjedbe na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka mogu biti iznijete na javnoj raspravi o tom aktu, koja je u toku, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Više

NACRT ODLUKE O POREZU NA NEPOKRETNOSTI U BUDVI: Oporezivaće se i stambeno–poslovni, objekti u izgradnji i nepokretni privremeni objekti koji se grade duži vremenski period, a nijesu privedeni namjeni

Uprava javnih prihoda Opštine Budva ubuduće će oporezovati i stambeno–poslovne, objekte u izgradnji i nepokretne privremene objekte koji se grade duži vremenski period, a nijesu privedeni namjeni.

Više