Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI POZIV ZA PODRŠKU UZGOJU LJEKOVITOG I AROMATIČNOG BILJA ZA 2017. GODINU: Rok za dostavljanje zahtjeva je 1. decembar 2017. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je Javni poziv za dodjelu podrške uzgoju višegodišnjeg ljekovitog i aromatičnog bilja za 2017. godinu. Ispunjavanjem uslova poziva poljoprivredno gazdinstvo može dobiti bespovratnu podršku do 50 odsto ukupne vrijednosti prihvatljivih investicija, maksimalno do 5.000 eura.

Više

TOKOM 2016. GODINE PRIJAVLJENO 170 BIZNIS BARIJERA: Većina zamjerki se odnosi na neodgovarajući pravni okvir, neefikasnu administraciju, skupe administrativne procedure, neadekvatan inspekcijski nadzor i sivu ekonomiju

Tokom 2016. godine prijavljeno je 170 biznis barijera, od kojih se većina odnosi na neodgovarajući pravni okvir, neefikasnu administraciju, skupe administrativne procedure, neadekvatan inspekcijski nadzor i sivu ekonomiju, saopšteno je za okruglim stolom u Pljevljima.

Više

MONSTAT: Veći pomet u trgovini na malo

Promet robe u trgovini na malo u januaru je u odnosu na isti prošlogodišnji period veći 5,1 odsto u tekućim i 4,2 odsto u stalnim cijenama, pokazuju podaci Monstata. Statističari su naveli da je najveći rast u odnosu na isti period prošle godine, ostvaren u djelatnosti trgovine na malo motornim gorivima i to 15,4 odsto u tekućim i 13,8 odsto u stalnim cijenama.

Više