Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 20. januara 2021. godine Prva i Druga sjednica vanrednog zasijedanja - Ponovno odlučivanje o usvojenim zakonima

Sjednica Prvog vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2021. godini će se održati 20. januara 2021. godine, u zgradi Skupštine Crne Gore, sa početkom u 12:00 sati.

Više

ZAKON O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: Obveznicima ostavljen rok od 90 dana za defiskalizaciju postojećih poreskih registar kasa, a s obzirom da se radi o potpuno novom sistemu evidentiranja prometa u realnom vremenu

Poreska uprava (PU) će u narednom periodu primarno ulagati napore da obezbijedi prelazak svih privrednih subjekata na sistem evidentiranja prometa putem elektronske fiskalizacije.

Više

SAVEZ SINDIKATA CG: Pandemija pogoršala položaj zaposlenih

Pandemija koronavirusa dodatno je pogoršala ionako loš položaj zaposlenih u Crnoj Gori, ocijenili su iz Saveza sindikata (SSCG) i dodali da bi socijalni partneri trebalo da daju svoj doprinos oporavku privrede od koronakrize.

Više

BEZ POSKUPLJENJA STRUJA

Cijene električne energije će ove godine ostati nepromijenjene.

Više