Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O DOPUNAMA ZAKONA O ZAŠTITI STANOVNIŠTVA: Zakon stupio na snagu i predviđa visoke kazne za nepridržavanje mjera zaštite od širenja koronavirusa

Stupio je na snagu Zakon o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti kojim su propisane oštre prekršajne novčane kazne za nepridržavanje mjera zaštite od širenja koronavirusa.

Više

ZAKON O PLATNOM PROMETU: U porastu broj blokiranih preduzeća

Centralna banka (CBCG) objavila je novi spisak preduzeća sa blokiranim računima, na kojem se nalazi 119 kompanija više nego na prethodnom.

Više

PREDLOZI ZAKONA O NACIONALNOM JAVNOM EMITERU RADIO I TELEVIZIJA CRNE GORE I O MEDIJIMA: Zakonodavni odbor podržao predloge zakona

Predlog zakona o nacionalnom javnom emiteru Radio i Televizija Crne Gore, kojim se između ostalog predviđa uvođenje Ombudsmana i Upravno finansijskog odbora, dobio je podršku Zakonodavnog odbora, a zeleno svjetlo dobio je i novi Predlog zakona o medijima.

Više

PORESKA UPRAVA: U junu naplaćeno 90,61 milion eura

Poreska uprava (PU) je u junu naplatila bruto iznos od 90,61 milion eura, što je skoro na nivou ostvarenja iz istog prošlogodišnjeg mjeseca, odnosno dva miliona manje, za razliku od aprila i maja gdje je pad naplate bio značajno veći.

Više