Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 18. jula 2018. godine Jedanaesta posebna sjednica Prvog redovnog zasijedanja

Jedanaesta - posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2018. godini biće održana u srijedu 18. jula 2018. godine, sa početkom u 11:00 sati.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O MIRNOM RJEŠAVANJU RADNIH SPOROVA:

Ministarstvo rada i socijalnog staranja daje na javnu raspravu Nacrt zakona o mirnom rješavanju radnih sporova i upućuje Javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima,da se uključe u javnu jaspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE KANDIDATA/KINJE ZA ČLANA/CU RADNE GRUPE ZA IZRADU TEKSTA NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SUDSKOM SAVJETU I SUDIJAMA

Na osnovu člana 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo pravde upućuje javni poziv..

Više

UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE: Od početka pojačanog nadzora utvrđeno 2.394 nepravilnosti

Uprava za inspekcijske poslove je u perodu od 11. juna do 30. juna 2018. godine izvršila ukupno 3.883 kontrole, u okviru kojih je utvrdila 2.394 nepravilnosti. Na osnovu utvrđenih nepravilnosti, inspektori su izrekli mjeru ukazivanja u 869 slučajeva, dok je u 820 slučajeva doneseno rješenje.

Više

PORESKA UPRAVA: Za šest mjeseci 2018. godine naplaćeno 488 miliona eura poreza

U prvoj polovini ove godine naplaćeno je 488 miliona eura poreza, 57 miliona više nego prošle godine, a 36,5 miliona eura iznad plana, saopštila je Poreska uprava.

Više