Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Ublažene mjere zabrane kretanja vikendom, produženo više privremenih mjera donijetih sredinom marta

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Milutin Simović, dalo saglasnost da mjera donijeta u ponedjeljak o zabrani izlaska građana iz objekta stanovanja vikendom bude ublažena.

Više

VLADA CG: Utvrđen Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja

Vlada Crne Gore je bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova utvrdila Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poslala Skupštini na razmatranje.

Više

DONIJETA ODLUKA O NAČINU I USLOVIMA RASPODJELE NOVCA DONIRANOG ZA SUZBIJANJE POSLJEDICA EPIDEMIJE KORONA VIRUSA

Vlada Crne Gore je, bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova Vlade, donijela Odluku o načinu i uslovima raspodjele novčanih sredstava prikupljenih donacijama radi ublažavanja i suzbijanja posljedica nastalih usljed epidemije zarazne bolesti COVID19.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SLOBODNOM PRISTUPU INFORMACIJAMA: Dodatne konsultacije o Nacrtu zakona produžene do 13. aprila 2020. godine

Dodatne konsultacije o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama produžavaju se za 10 dana i trajaće umjesto do 3 aprila do 13 aprila 2020. godine.

Više

MINISTARSTVO PROSVJETE: Upis u osnovnu školu kada se za to steknu uslovi

Upis djece u osnovu školu vršiće se kada se za to steknu uslovi, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Više