Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 10. jula 2017. godine Dvanaesta sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Dvanaesta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2017. godini održaće se u ponedjeljak, 10. jula 2017. godine, sa početkom u 11:00 časova.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Usvojene radne verzije nacrta zakona o izmjenama i dopunama zakona o bankama, o sanaciji banaka, kao i o finansijskom lizingu, faktoringu, mikrokreditiranju i kreditno-garantnim poslovima

Banke u Crnoj Gori su za prvih pet mjeseci 2017. godine iskazale pozitivan finansijski rezultat u iznosu od 15,5 miliona eura i dale značajnu kreditnu podršku privredi, saopšteno je iz Centralne banke (CBCG).

Više

UPRAVA CARINA: U maju 2017. godine naplaćeno 61,2 miliona €

Uprava carina je u maju naplatila 61,2 miliona eura neto prihoda, od čega se najviše odnosilo na porez na dodatu vrijednost (PDV) pri uvozu.

Više

CG ISPUNJAVA OBAVEZE IZ ČLANSTVA U STO

Crna Gora je odlučna da nastavi s dinamikom ispunjavanja obaveza iz evropske agende i da doprinosi trgovinskim aranžmanima i usklađivanju s međunarodnim obavezama koje proističu iz Svjetske trgovinske organizacije (STO), poručio je ministar evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović.

Više