Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

USTAVNI SUD CG: Za predsjednika Suda izabran Budimir Šćepanović

Ustavni sud Crne Gore, na XIV sjednici Suda održanoj 28. decembra 2020. godine, za predsjednika Ustavnog suda Crne Gore izabrao je sudiju Budimira Šćepanovića.

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: Ostavljena je mogućnost prelaznog perioda do 1. juna za uspostavljanje sistema elektronske fiskalizacije u realnom vremenu

Zakon o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga počeo je da važi 1. januara 2021. godine, kada je sistem elektronske fiskalizacije pušten u produkciju.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IGRAMA NA SREĆU I NAGRADNIM IGRAMA: Rasprava će trajati do 28. februara 2021. godine

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo finansija i socijalnog staranja daje na javnu raspravu Nacrt zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama upućuje javni poziv građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA I SOCIJALNOG STARANJA: Deficit budžeta 400 miliona eura

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja, na čijem čelu je ministar Milojko Spajić, objavilo je da je u periodu od januara do novembra prošle godine dinamika kretanja budžetskih prihoda i rashoda uticala na ostvarenje deficita budžeta u iznosu od 397,3 miliona eura, ili 8,6 odsto BDP-a, koji je za 47,3 miliona ili 13,5 odsto veći u odnosu na planirani.

Više