Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ODLUKA O IZMJENI ODLUKE O MAKROPRUDENCIJALNIM MJERAMA: Uvođenje polise osiguranja kredita, kao dodatnog kolaterala za obezbjeđenje kredita

Savjet Centralne banke Crne Gore je usvojio Odluku o izmjeni Odluke o makroprudencijalnim mjerama koje se odnose na kredite koje banke odobravanju fizičkim licima.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Likvidna sredstva u avgustu oko milijardu eura

Prosječna likvidna sredstva banaka u avgustu su iznosila oko milijardu eura, što je 7,8 odsto više nego u julu, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

Više

DOSTUPAN PRIRUČNIK: KAKO ZAŠTITI INOVACIJU U CRNOJ GORI I IZ CRNE GORE

Ministarstvo nauke objavljuje Priručnik: Kako zaštiti inovaciju u Crnoj Gori i iz Crne Gore, u kojem se može naći pregled oblika intelektualne svojine i sažetak procedura za njihovu zaštitu na nacionalnom i međunarodnom nivou, kao i uputstva za upravljanje intelektualnom svojinom na nivou preduzeća i organizacija.

Više

DEFICIT BUDŽETA VEĆI ZA 80,5 MILIONA EURA

Deficit budžeta za devet mjeseci iznosio je 333,6 miliona eura ili 7,2 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), što je 80,5 miliona više u odnosu na planirani, pokazuju podaci Ministarstva finansija.

Više