Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

EVROPSKI SUD ZA LJUDSKA PRAVA: Tokom 2018. godine protiv CG donijeto 13 presuda

U 2018. godini Evropski sud za ljudska prava donio je 13 presuda protiv Crne Gore, navodi se u Izvještaju Evropske komisije. Kako je precizirano, većina slučajeva odnosila se na član 6 Evropske konvencije o ljudskim pravima pravo na pravično suđenje.

Više

PREDLOG ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA: Ministarstvo finansija pozvalo nevladine organizacije da dostave komentare na tekst propisa

Ministarstvo finansija pozvalo je nevladine organizacije (NVO) i zainteresovana lica da dostave komentare i sugestije na tekst Predloga zakona o javnim nabavkama.

Više

NACRT ZAKONA O AUDIOVIZUELNIM MEDIJSKIM USLUGAMA: Okrugli sto u okviru javne rasprave 30. jula 2019. godine

Shodno objavljenom javnom pozivu za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu zakona o audiovizuelnim medijskim uslugama, Ministarstvo kulture objavljuje da će se okrugli sto o Nacrtu zakona održati 30. jula 2019. godine u sali hotela Podgorica sa početkom u 10:00 časova.

Više

GLOBALNI INDEKS OTVORENOSTI EKONOMIJA: Crna Gora zauzela 48. mjesto, što je napredak u odnosu na prošlu godinu

Crna Gora je na listi globalnog indeksa otvorenosti ekonomija, koji redovno objavljuje britanska fondacija Legatum institut, najbolje plasirana država regiona, saopšteno je iz Vlade.

Više