Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA: Uspostavljen novi eRegistar nevladinih organizacija

Ministarstvo javne uprave je uspostavilo novi eRegistar nevladinih organizacija, čije ažuriranje je u toku. Do sada je unešeno gotovo 70% rješenja čiji unos do uspostavljanja novog eRegistra nije bio moguć.

Više

KRŠENJE RADNIH PRAVA KOŠTALO 6,5 MILIONA EURA

Tokom prošle i prvih šest mjeseci ove godine 1.606 tužbi podnijeto je protiv države zbog nepoštovanja radnih prava zaposlenih. Od gotovo tri hiljade izgubljenih sporova u ovom periodu, koji uključuje i one započete ranije, 70 odsto su radni sporovi, ukazala je zaštitnica imovinsko pravnih interesa Crne Gore Dragana Đuranović.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Pad BDP-a oko 17%

Najnovije projekcije Centralne banke Crne Gore ukazuju da bi stopa pada bruto domaćeg proizvoda u ovoj godini mogla iznositi oko 17 odsto. To je saopšteno nakon sjednica Savjeta Centralne banke Crne Gore, kojom je predsjedavao guverner Radoje Žugić.

Više

UDRUŽENJE UGOSTITELJA CG: Omogućiti rad do ponoći

Udruženje ugostitelja Crne Gore (UUCG) zahtijeva od Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) da donesu odluku da se ugostiteljskim objektima omogući rad do ponoći, da za stolom mogu da sjede najviše četiri osobe i da se ukine metodologija Instituta za javno zdravlje (IJZ) na osnovu 14-dnevne incidencije.

Više