Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Utvrđeni pravilnici o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji ministarstava ekonomskog razvoja, vanjskih poslova i kapitalnih investicija

Vlade Crne Gore je, na 12. sjednici održanoj 25. februara 2021. godine kojom je predsjedavao premijer prof. dr Zdravko Krivokapić, usvojila Informaciju o potrebi potpisivanja Okvirnog sporazuma o TRADUKI - Projektu za podršku i posredovanje u realizaciji prevodilačkih projekata u Jugoistočnoj Evropi za period 2021-2023. godine i prihvatila tekst Okvirnog sporazuma.

Više

ZAKON O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA: Zakon nije adekvatno uredio pitanje interkompanijskih pravnih sporova

Benefite modernog Zakona o privrednim društvima treba da osjeti svaki privrednik, preduzetnik i cijeli ekonomski sistem, ocijenio je predsjednik Privredne komore (PKCG) Vlastimir Golubović.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Obavezna rezerva 180,5 miliona eura

Obavezna rezerva banaka na kraju januara je, prema podacima Centralne banke (CBCG), iznosila 180,5 miliona eura.

Više

POZIVOM OBUHVATITI SVE TURISTIČKE AGENCIJE

Predstavnici turističkih agencija i subagregata koji organizuju izlete i prodaju avio karte traže da se poziv za dodjelu subvencija Vlade vremenski produži i obuhvati sve agencije.

Više