Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OCJENA USTAVOSTI I ZAKONITOSTI: Pokreće se postupak za ocjenu ustavnosti Zakona o stečaju

Ustavni sud je na I sjednici, održanoj 30. januara 2018. godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog suda, u predmetima ocjene ustavnosti zakona, zakonitosti drugih propisa i opštih akata:

Više

SKUPŠTINA CG: 14. februara 2018. godine sjednica Drugog vanrednog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Sjednica Drugog vanrednog zasijedanja u 2018. godini održaće se u srijedu 14. februara 2018. godine, sa početkom u 11.00 časova.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O SVOJINSKO - PRAVNIM ODNOSIMA: Izmjenama se izjednačavaju prava crnogorskih i državljana EU

Predlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o svojinsko - pravnim odnosima kojim se izjednačavaju prava državljana EU sa crnogorskim državljanima u sticanju svojine na nepokretnostima zasada nemaju potrebnu dvotrećinsku većinu u parlamentu.

Više

IPARD LIKE 2.3: Rok za prijavljivanje produžen do 15. februara 2018. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obavještava zainteresovane proizvođače da je rok za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratne podrške u okviru IPARD like 2.3 Javnog poziva, namijenjenog jačanju prerade u sektoru poljoprivrede, produžen do 15. februara 2018. godine.

Više