Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O AKCIZAMA: Cigarete jeftinije zbog usporavanja akciznog kalendara

Ministarstvo finansija saopštilo je da je sve spremno za smanjenje cijene cigareta u prosjeku od 20 do 30 centi po paklici od 1. septembra, zbog usporavanja akciznog kalendara, odnosno vraćanja akcize sa sadašnjih 40 na 30 eura na hiljadu komada.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PENZIJSKOM I INVALIDSKOM OSIGURANJU: Nacrtom zakona nezadovoljni i zaposleni i sindikati

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koje je Ministarstvo rada i socijalnog staranja Crne Gore dalo na javnu raspravu, nezadovoljni su i zaposleni i obje sindikalne centrale, dok su zaposleni u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija svoj revolt iskazali protesnim okupljanjem.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O DRŽAVNIM NAGRADAMA: Rasprava će trajati do 18. septembra 2018. godine

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo kulture objavljuje javni poziv o sprovođenju javne rasprave o  Nacrtu zakona o državnim nagradama.

Više

MORSKO DOBRO: Rok za izmirenje duga za korišćenje lokacija za 2017. godinu ističe 5. septembra, nakon čega će uslijediti tužbe za naplatu dugovanja

Gotovo tri i po puta manja je vrijednost ugovora koje je "Morsko dobro" ove godine zaključilo sa zakupcima lokacija na obali Bojane nego 2017. godine.

Više