Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O SIGURNOSTI OPERACIJA SA UGLJOVODONICIMA: Koncesionar i operater bušotine "dužni su da preduzmu sve prikladne mjere kako bi se spriječile velike nesreće tokom izvođenja operacija"e

Javna rasprava o Nacrtu zakona o sigurnosti operacija sa ugljovodonicima, koji predviđa procedure koje treba da spriječe moguće incidente u postupku istraživanja i eksploatacije nafte i gasa u crnogorskom podmorju, trajaće do 21. septembra.

Više

NACRT ZAKONA O MIRNOM RJEŠAVANJU RADNIH SPOROVA: Izvještaj sa javne rasprave

Tekst Nacrta zakona o mirnom rješavanju radnih sporova je 03. jula 2018. godine objavljen je na sajtu Ministarstva rada i socijalnog staranja i portalu e-uprave, sa pozivom da se svi organi, organizacije, udruženja i pojedinci, uključe u javnu raspravu koja traje 40 dana, odnosno u konkretnom slučaju do 13. avgusta 2018. godine.

Više

MONSTAT: Industrijska proizvodnja u porastu

Industrijska proizvodnja u Crnoj Gori u julu je porasla 7,5 odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period, pokazuju podaci Monstata.

Više