Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O SVETKOVANjU VJERSKIH PRAZNIKA: Povodom predstojećeg vjerskog praznika – Kurbanskog bajrama, za zaposlene islamske vjeroispovjesti, neradni dani su 1.,2. i 3. septembar 2017. godine

Na osnovu Zakona o svetkovanju vjerskih praznika ("Sl. list RCG", br. 56/93 i 27/94 - dr. zakon), vjernici islamske vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo, radi svetkovanja vjerskog praznika za Kurbanski bajram (tri dana) i to: petak- 01. subota- 02. i nedjelja- 03. septembar.

Više

IZMIJENJENO 500 PROPISA O BEZBJEDNOSTI HRANE: Cilj ispunjenja uslova je bezbjednija hrana za građane, sigurnost za turiste, kao i omogućavanje plasmana domaćih proizvoda na tržište EU

Primjena novih EU pravila za malu zemlju kakva je Crna Gora najveći je izazov u pregovorima u poglavlju 12 - Bezbjednost hrane, veterinarska i fitosanitarna politika, rekla je šefica radne grupe za ovo poglavlje Zorka Prljević.

Više

RADNA GRUPA ZA IZRADU PROGRAMA ZA FIZIČKO VASPITANJE PODNIJELA OSTAVKU

Aldijana Muratović, Danijela Bulatović i Niko Raičković podnijeli su neopozivu ostavku na članstvo u Radnoj grupi za izradu programa za Fizičko vaspitanje, a iznos koji su primili po osnovu angažmana za rad u Komisiji biće vraćen u Budžet.

Više