Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Od 28. septembra 2020. godine primjena novih restriktivnih epidemioloških mjera zavisno od epidemiološke situacije u svakoj od lokalnih samouprava

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Milutin Simović, odlučilo na prijedlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ) i više opštinskih kriznih štabova da od ponedjeljka počne primjena novih restriktivnih epidemioloških mjera zavisno od epidemiološke situacije u svakoj od lokalnih samouprava.

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O RODNOJ RAVNOPRAVNOSTI: Završen Izvještaj o post-zakonodavnom nadzoru izabranih članova Zakona

Izvještaj o post-zakonodavnom nadzoru izabranih članova Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o rodnoj ravnopravnosti izrađen je uz podršku i inicijativu Odbora za rodnu ravnopravnost Skupštine Crne Gore i Vestminsterske fondacije za demokratiju (WFD).

Više

ZAKON O BUDžETU I FISKALNOJ ODGOVORNOSTI: Ukupan javni dug 3,66 milijardi eura

Ukupan državni dug, bez depozita, na dan 30.6.2020. godine iznosio je 3,664 milijarde eura ili 79,54 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), saopštili su iz Ministarstva finansija (MF).

Više

DONIJETA ODLUKA O RASPODJELI SREDSTAVA ZA KOFINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA PODRŽANIH IZ FONDOVA EVROPSKE UNIJE ZA 2020. GODINU

Na osnovu člana 32 Zakona o nevladinim organizacijama ("Sl. list CG", br. 39/2011 i 37/2017), Uredbe o postupku i načinu kofinansiranja projekata i programa nevladinih organizacija podržanih iz fondova Evropske unije ("Sl. list CG", br. 64/2018), a u vezi sa Javnim konkursom za raspodjelu sredstava za kofinansiranje projekata i programa nevladinih organizacija podržanih iz fondova Evropske unije za 2020. godinu, ministarka javne uprave donosi Odluku o raspodjeli sredstava za kofinansiranje projekata i programa nevladinih organizacija podržanih iz fondova Evropske unije za 2020. godinu.

Više