Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU: Uslov za trudničko bolovanje minimum dva mjeseca staža kod istog poslodavca

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenom osiguranju predviđeno je da trudnice, da bi dobile pravo na bolovanje, moraju raditi kod istog poslodavca minimum dva mjeseca. Time će se, kako kaže direktor Fonda zdravstva Sead Čirgić, smanjiti mogućnost zloupotrebe ovog prava.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ALTERNATIVNIM NAČINIMA RJEŠAVANJA SPOROVA: Rasprava će trajati do 9. aprila 2019. godine

Ministarstvo pravde objavljuje javni poziv za javnu raspravu o tekstu Nacrta zakona o alternativnim načinima rješavanja sporova, građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama upućuje se javni poziv da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Više

U TOKU JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O DOPUNAMA ZAKONA O UGOVORIMA O PREVOZU U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU: Rasprava će trajati do 2. aprila 2019. godine

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva daje na javnu raspravu Nacrt zakona o dopunama Zakona o ugovorima o prevozu u drumskom saobraćaju i upućuje javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Više

MONSTAT: Rast ekonomije 4,8 odsto

Realna stopa rasta bruto domaćeg proizvoda (BDP) Crne Gore u četvrtom kvartalu prošle godine iznosila je 4,8 odsto, pokazuju preliminarni podaci Monstata.

Više