Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ADVOKATSKA KOMORA CRNE GORE PROTIVI SE FISKALIZACIJI ADVOKATSKIH USLUGA

Advokatska komora Crne Gore proslijedila je dopis Ministarstvu finansija i socijalnog staranja, na čijem je čelu ministar Milojko Spajić, u kojem navode da advokatske usluge ne bi trebalo da budu fiskalizovane.

Više

ZAKON O SPORTU: Sportisti podržali inicijativu za ocjenu ustavnosti Zakona

Udruženje za edukaciju, posredovanje i zaštitu prava i interesa crnogorskih sportista Perspektiva predalo je Ustavnom sudu inicijativu za ocjenu ustavnosti odredbe člana 139 Zakona o sportu ("Sl. list CG", br. 44/2018) sa članom 147 Ustava Crne Gore ("Sl. list CG", br. 1/2007 i 38/2013 - Amandmani I-XVI).

Više

CENTRALNA BANKA CG: Odlilo se više od 180 miliona eura

Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) u 11 mjeseci prošle godine iznosio je 591,2 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 180,1 milion eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

Više

OČEKUJE SE PRODUŽETAK VAŽENJA OPŠTEG KOLEKTIVNOG UGOVORA

Predstavnici sindikata i poslodavaca vjeruju da će izmijenjeni Zakonom o radu, nakon što su ga poslanici izglasali drugi put a predsjednik države potpiše, biti produženo važenje Opšteg kolektivnog ugovora koji uređuje radna prava.

Više