Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: PU objavila novi set pitanja i odgovora

Poreska uprava (PU) objavila je novi set često postavljanih pitanja u vezi sa projektom elektronske fiskalizacije radi edukacije i informisanja poreskih obveznika o preduslovima koje treba obezbijediti za sprovođenje fiskalnog servisa.

Više

ODLUKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O PRIVREMENIM MJERAMA ZA UBLAŽAVANJE NEGATIVNIH UTICAJA EPIDEMIJE COVID-19 NA FINANSIJSKI SISTEM: Novi set mjera usmjeren na najugroženije

Savjet Centralne banke (CBCG) usvojio je izmjene i dopune Odluke o privremenim mjerama za ublažavanje negativnih uticaja epidemije Covid-19 na finansijski sistem, kojom se implementira peti set mjera usmjeren na najugroženije kategorije.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Ukupan priliv stranih direktnih investicija 468,2 miliona eura

Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) u osam mjeseci ove godine iznosio je 468,2 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 148,3 miliona, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

Više

SVJETSKA BANKA: CG ispunila uslove za novi aranžman

Iz Svjetske banke poručuju da je Crna Gora ispunila sve uslove za odobrenje direkne kreditne linije za podršku razvojnoj politici zemlje. Zaključivanje tog aranžmana se očekuje u narednom periodu, saopšteno je iz Ministarstva finansija i CBCG.

Više