Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU: Dvije prijave za mjesto vrhovnog državnog tužioca

Na javni poziv za izbor novog vrhovnog državnog tužioca dosad su prijavila dva kandidata. Radi se o advokatu Aleksandru Kovačeviću i službeniku policije Vladimiru Deleviću.

Više

NA BIJELOJ LISTI 498 OBVEZNIKA

Uprava prihoda objavila je Bijelu listu, odnosno spisak od 498 poreskih obveznika sa najvećim stepenom fiskalne discipline.

Više

U PRIPREMI NOVI USLOVI ZA RESTRUKTURIRANJE KREDITA

Bilo bi najsvrsishodnije da se novi paket mjera pomoći usmjeri ka mikro, malim i srednjim preduzećima, odnosno onom dijelu privrede koji je podnio najveće posljedice krize izazvane pandemijom.

Više

DJEČJI DODATAK NE MOŽE ZAMIJENITI NAKNADE MAJKAMA

Majke kojima je uskraćeno doživotno stečeno pravo na nadoknadu po osnovu rođenja troje i više djece, od nove vlade i Ministarstva finansija i socijalnog staranja očekuju da im jasno odgovore kako će im ikada biti vraćene naknade, a ne da se pozivaju na odluke Ustavnog suda i priču kako je zakon na osnovu kojeg su ostvarile ta primanja bio diskriminatorski, poručila je jedna od koordinatorki korisnica naknada po osnovu materinstva Željka Savković.

Više