Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKONI O KREDITNIM INSTITUCIJAMA I O SANACIJI KREDITNIH INSTITUCIJA: Izmjenama zakona njihova primjena će biti odložena za 1. januar 2022. godine

Vlada će predložiti Skupštini odlaganje primjene izmjena Zakona o kreditnim institucijama ("Sl. list CG", br. 72/2019 i 82/2020 - ispr.) i Zakona o sanaciji kreditnih institucija ("Sl. list CG", br. 72/2019 i 82/2020 - ispr.) za 1. januar 2022. godine, saopšteno je iz Ministarstva finansija i socijalnog staranja.

Više

NAREDBA O IZMJENAMA NAREDBE ZA PREDUZIMANJE PRIVREMENIH MJERA ZA SPRJEČAVANJE UNOŠENJA U ZEMLJU, SUZBIJAJE I SPRJEČAVANJE PRENOŠENJA NOVOG KORONAVIRUSA: Ukida se policijski čas tokom praznika

Tokom božićnih i novogodišnjih praznika neće biti zabrane kretanja u večernjim satima (od 22 do 05h), kako je prvobitno bilo predviđeno mjerama Ministarstva zdravlja.

Više

DRŽAVNA REVIZORSKA INSTITUCIJA: DRI će utvrditi pravilnost finansijskih i drugih radnji

Državna revizorska institucija (DRI) će, prilikom revizije Završnog računa budžeta za ovu godinu, utvrditi pravilnost finansijskih i drugih radnji subjekta revizije u cilj u vrednovanja usklađenosti sa važećim zakonima i drugim propisima.

Više

MJERE ZA SUZBIJANJE PANDEMIJE COVID 19: Peticija Vladi CG kojom se traže jednaka prava za sve tokom novogodišnjih praznika

Nakon što su objavljene nove mjere koje će važiti tokom praznika pokrenuta je peticija Vladi Crne Gore u kojom se traži jednaka prava za sve u doba novogodišnjih praznika.

Više

UPRAVA ZA STATISTIKU: Zbog korone 5.000 otkaza

Od aprila do septembra skoro 5.000 građana kazalo je da je dobilo otkaz isključivo zbog situacije sa COVID-om, pokazalo je istraživanje Uprave za statistiku.

Više