Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA: Uvodi se obavezno godišnje ocjenjivanje državnih službenika i njihovih šefova

Novi Zakon o državnim službenicima i namještenicima predviđa obavezno godišnje ocijenjivanje državnih službenika ali i njihovih šefova. Državnom službeniku, odnosno namješteniku koji je ocijenjen ocjenom “ne zadovoljava” prestaje radni odnos, danom izvršnosti rješenja o ocjenjivanju.

Više

KONKURS ZA UPIS STUDENATA NA UNIVERZITET CG U DRUGOM UPISNOM ROKU: Mjesta ima za 743 visokoškolca, koji će se školovati besplatno i pohađati reformisane studijske programe

Univerzitet Crne Gore (UCG) raspisaće 25. avgusta konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija u drugom upisnom roku, a mjesta ima za 743 visokoškolca, koji će se školovati besplatno i pohađati reformisane studijske programe.

Više

RATARI I POVRTARI MOGU DO 15. NOVEMBRA PODNIJETI ZAHTJEV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA DIREKTNA PLAĆANJA ZA JESENJI ROK SJETVE/SADNJE

Poljoprivredni proizvođači koji se bave ratarstvom i povrtarstvom mogu da se prijave do 15. novembra za ostvarivanje prava na direkna plaćanja za jesenji rok sjetve/sadnje.

Više

SINDIKAT VOJSKE NAJAVLJUJE PROTEST ZA 9. SEPTEMBAR

Sindikat Odbrane i Vojske Crne Gore (SOVCG) najavio je da će organizovati 9. septembra na Trgu nezavisnosti protest i marš pod sloganom "Za istinu, pravdu i dostojanstvo" i saopštio da će ove aktivnosti trajati do ostvarivanja ciljeva.

Više