Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

LOKALNE SAMOUPRAVE, POLICIJA I INSPEKCIJA KONTROLIŠU POŠTOVANJE EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove u kontinuitetu sprovoditi koordinirane inspekcijske kontrole striktnog poštovanja epidemioloških mjera – zaključeno je na sastanku Operativnog štaba NKT-a za inspekcijske poslove.

Više

DOSTUPAN VODIČ KROZ ČLAN 5 EVROPSKE KONVENCIJE O LJUDSKIM PRAVIMA

Trening "Primjena člana 5 Konvencije o ljudskim pravima u praksi" održan je u Ulcinju, u organizaciji NVO "Građanska alijansa", a uz realizaciju projekta i podršku "The Balkan Trust for Democracy" (BTD) i ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu. Na treningu je predstavljen "Vodič kroz član 5 Evropske konvencije o ljudskim pravima", čiji je autor g-đa Valentina Pavličić, zastupnica Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu.

Više

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA PROJEKATA ZA PODRŠKU U ZAPOŠLJAVANJU: Rok za dostavljanje prijava 3. decembar 2020. godine

Ministarstvo ekonomije pozvalo je zainteresovane da dostave predloge projekata za podršku zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori, a rok za dostavljanje prijava je 3. decembar.

Više

CG NAPREDOVALA PO BRZINI PRISTUPA INTERNETU

Crna Gora je, prema rezultatima globalnog mjerenja brzine pristupa internetu za ovu godinu, koje je objavila britanska kompanija Cable.co.uk, zauzela 63. mjesto od ukupno 221 države, saopšteno je iz Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

Više